Info...

- Berichten geselecteerd uit de lijst.

Bericht van: Vantaelen pablo

Ik ben VANTAELEN Pablo : stamn° 73 11972 Was milicien daarna korporaal (brigadier) de laatste 5 maanden!
Kwam recent in contact met Eddie Bekaert die ook de zelfde weg net als ik aflegde zoalsl hierna beschreven!!
Mijn Legerdienst is gestart in Heverlee op 01 Februari 1973 opleiding chauffeur. Daarna in Werl vanaf 30 Maart 1973 als chauffeur tot afzwaai op 27 Januari 1974. Stempel onbepaald verlof : 14A sectie personeel Nr. 39 SPB 6 - BSD , Coeck W. 1 Sgt Maj Hoofd Sec Pers.
Heb gediend in de STAFBATTERIJ onder luitenant-kolonel LEROY (gebroeders Leroy) en daarna zeker onder Korpsoverste : Monnens LtKol SBH Comd .
Na mijn opleiding als chaufeur in Heverlee! nam Kapitein Van der Beuren of Wouters ?? mij appart en vormde mij om in Zwaar vrachtwagen chauffeur (Mac voertuig met aanhangwagen met een raket Honest John overdekt! (ging naar Heunen en en enkele keren naar de Wanerheide op oefening!!
Iets heel eigenaardig : ik had een zeer sterke saskaart en ik mocht er niemand van over spreken! en kon praktisch door alle omheiningen door zonder uit te stappen met mijn voertuig binnen in het SAS depot in Werl en dit onder de leiding van US officieren natuurlijk! ( ben zoon van een nu ex overleden militair misschien is dit een uitleg!) voor mijn afzwaaien hebben verschillende mensen (Kapitein Wouters; Kapitein MIGOM; en de RSM van de stafbatterij mij gevraagd om bij te tekenen en naar de officierschool over te stappen !! maar hopeloos want ik was al werkzaam bij de Stad Brussel dienst Burgerlijke Stand waar ik 37 jaar werkte. Heb mijn pensioen op 59 genomen!!
Ben gehuwd met eenheel lieve argentijnse dame en wij leven nu al 6 jaar in La Boca (Capital Federal) BUENOS AIRES( ARGENTINA). 'k Spreek vlot spaans enfin Casteljano van ARGENTINA hier, en ben er zeer gelukkig! Heb ook de Argentijnse nationaliteit bekomen onder de vorm van een naturalisatie!
De namen Eddy Beekmans en Van Steenberghe schijnen mij niet wreemd ! als ook Herve Van den Driesche ook uit Oostende! Gilbert Hofmans
Moest je ooit andere van onze ex maten kunnen terugvinden zou het ook perfect zijn!!

Luc (webmaster)  antwoorde op: 2014-05-23 ( 17:55:54)

Beste Pablo,
Ik meen u mij te herinneren.
Ik was vopo in die periode en lag in de staf battery, ik denk dat uw kamer op de bovenverdieping was, naast de kamer van de wapenopslag. Volgens mij was je nogal een rustig iemand en een nogal donker type.
Klopt dat allemaal?